Evcil Hayvan Portresi Satışı

Etsy’de evcil hayvanlara yönelik çalışmalar yaparak gelir elde etme yönteminden bahsetmek istiyorum.

Evcil hayvanlar, insanların hayatında çok önemli bir yere sahip. Hayvan dostlarımızla aramızdaki bağlar gittikçe güçleniyor. Artık evcil hayvanlar ailemizin bir parçası. Bu sebeple bir çok insan, evcil hayvanları ile kurdukları bağı sembolize etmek istiyor. Bunun için en iyi yöntemlerden birinden bahsetmek istiyorum. Evcil hayvan portresi.

evcil1

Bunun için temel düzeyde photoshop bilgisi yeterli olacaktır. Ana fotoğrafı herhangi bir açık kaynaktan temin edebilirsiniz. Ticari kullanım için uygun olmasına özen göstermek önemli.

evcil2

Tarihsel bir karakter ile müşterinin evcil hayvanının kafasını birleştirdiğinizde hem esprili bir fotoğraf olduğu için diğer insanların dikkatini çekecektir hem de müşteriler bu tarz bir portreyi sosyal medyada paylaşmak için can atacaktır. Bu da satışlarınızın katlanarak büyümesini sağlayacaktır.

Böyle bir hizmeti yurtiçinde ve yurtdışında rahatlıkla verebilirsiniz. Kesinlikle müşteri bulacağınıza eminim. Bununla birlikte bu hizmeti yurtdışında vermek, döviz geliri elde edeceğinizden ve tüm dünyaya hitap edeceğinizden ötürü çok daha farklı avantajları beraberinde getirecektir.

Bu tür bir hizmeti satabileceğiniz en iyi platform Etsy’dir. Rakipleriniz mutlaka olacaktır. Öte yandan rakiplerinizin olması, burada iyi bir pazar olduğu anlamına gelir. Rakiplerden ayrışmak için birkaç ufak iyileştirme yeterli olacaktır.

Etsy’de mağaza açarak; tüm dünyaya açılmanızı, uluslararası e-ticaret öğrenmenizi sağlayacak ve hayatınızı değiştirecek eğitim programına indirimli olarak katılmak için: https://konakakademi.com/etsy-egitimi/

Tüm ücretsiz mini eğitimler için takip edebilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCKuky-by401s1xfMoC6hfFg

Önemli e-ticaret tarihlerini takip etmek isterseniz, Konak Akademi E-ticaret Takvimi 2021’e buradan ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz: https://konakakademi.com/e-ticaret-takvimi/

Kendinize çok iyi bakın.

Author

konakakademi